EU projekti


Ponosni smo što je Agencija za mobilnost i programe EU prihvatila našu prijavu i Strategiju internacionalizacije te našoj školi ponovno dodijelila Erasmus akreditaciju u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju za razdoblje od 1.ožujka 2021. do 31. prosinca 2027. godine. Erasmus akreditacija omogućit će budućim generacijama naših učenika kao i našim nastavnicima stjecanje kompetencija te osobni i profesionalni razvoj kroz obavljanje stručne prakse i stručno usavršavanje u ustanovama širom Europe.

Škola za cestovni promet u međunarodnim projektima sudjeluje od 2011. godine čime omogućuje svojim nastavnicima i učenicima uvid u obrazovne sustave drugih europskih zemalja, bolje stručno usavršavanje, obavljanje stručne prakse i stjecanje kompetencija na međunarodnoj razini.

Od 2016. Škola za cestovni promet nositelj je Erasmus+ Povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, a naši nastavnici Snježana Kovač, Renata Heljić i ravnatelj Tomislav Ćurković su odabrani za Erasmus+ ambasadore.


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme