Novosti - obrazovanje odraslih


 

PRIJAVI SE ZA PROGRAM INSTRUKTORA / INSTRUKTORICE VOŽNJE  B KATEGORIJE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sljedeći tečaj ADR-a

Škola za cestovni promet provodi početno osposobljavanje  i obnovu znanja (obavezna svakih 5 godina) za Vozača motornog vozila koji prevoze opasne tvari u cestovnom prometu  - ADR –Osposobljavanje počinje 03.06.2024. . Prijave se primaju u referadi za odrasle polaznike, tel.: 01 2300 534

Ispit za vozače taksi vozila

Teoretski ispit za stjecanje Početnih kvalifikacija vozača vozila za autotaksi prijevoz održavaju se svaki četvrtak. Prijave se primaju u referadi za odrasle polaznike zaključno sa utorkom do 16 sati. Cijena teoretskog ispita  samo 26,00 EUR.

Sljedeća periodička izobrazba (KOD95)

Slijedeći tečaj Periodičke izobrazbe vozača (KOD95) za prijevoz tereta i prijevoz putnika počinje nakon prijave minimalno 3 polaznika. Prijave se primaju u referadi za odrasle polaznike.

 

Sljedeći tečaj za rukovatelja radnim strojevima

Početak osposobljavanja za Rukovatelja viličarom -  listopad. Završna provjera: xx,xx. Prijave se primaju u referadi za odrasle polaznike.

Ispitni rokovi

Sljedeći ispitni rok održat će se 06.06.2024. (četvrtak). Polaznici koji žele pristupiti ispitu na tom ispitnom roku dužni su ispit prijaviti putem maila: [email protected]

Obrana završnog rada

(Vozač motornog vozila, Tehničar cestovnog prometa, Tehničar za logistiku i špediciju)

Slijedeći rok obrane završnog rada (Vozač motornog vozila, Tehničar cestovnog prometa, Tehničar za logistiku i špediciju) održat će se 05.06.2024. Polaznici koji žele pristupiti obrani završnog rada dužni su popuniti prijavnicu i predati je sa završnim radom koji je prihvaćen i potpisan od mentora u referadu za obrazovanje odraslih do 20.05.2024.

Završna provjera

(Instruktor vožnje, Nadzornik tehničke ispravnosti vozila, Kontrolor unutarnje kontrole prometa)

Slijedeći rok završne provjere (Instruktor vožnje, Nadzornik tehničke ispravnosti vozila, Kontrolor unutarnje kontrole prometa) održat će se 06.06.2024.  Polaznici koji žele pristupiti završnoj provjeri dužni su popuniti prijavnicu i predati je sa završnim radom koji je prihvaćen i potpisan od mentora u referadu za obrazovanje odraslih do 20.05.2024.

 

 


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme