Novosti - obrazovanje odraslih


 

Sljedeći tečaj ADR-a

Škola za cestovni promet provodi početno osposobljavanje  i obnovu znanja (obavezna svakih 5 godina) za Vozača motornog vozila koji prevoze opasne tvari u cestovnom prometu  - ADR –Osposobljavanje počinje nakon prijave minimalno 3 polaznika .. Prijave se primaju u referadi za odrasle polaznike, tel.: 01 2300 534

Ispit za vozače taksi vozila

Teoretski ispit za stjecanje Početnih kvalifikacija vozača vozila za autotaksi prijevoz održavaju se svaki četvrtak. Prijave se primaju u referadi za odrasle polaznike zaključno sa srijedom do 18 sati. Cijena teoretskog ispita  samo 190,00 kuna.

Sljedeća periodička izobrazba (KOD95)

Slijedeći tečaj Periodičke izobrazbe vozača (KOD95) za prijevoz tereta i prijevoz putnika počinje 15.03.2021. Prijave se primaju u referadi za odrasle polaznike.

 

Sljedeći tečaj za rukovatelja radnim strojevima

Početak osposobljavanja za Rukovatelja viličarom -  veljača. Završna provjera: xx,xx. Prijave se primaju u referadi za odrasle polaznike.

Ispitni rokovi

Sljedeći ispitni rok održat će se 25.03 2021. (četvrtak). Polaznici koji žele pristupiti ispitu na tom ispitnom roku dužni su ispit prijaviti u referadi za obrazovanje odraslih do  12.03.2021.g.

Obrana završnog rada

(Vozač motornog vozila, Tehničar cestovnog prometa, Tehničar za logistiku i špediciju)

Slijedeći rok obrane završnog rada (Vozač motornog vozila, Tehničar cestovnog prometa, Tehničar za logistiku i špediciju) održat će se 10.03.2021.Polaznici koji žele pristupiti obrani završnog rada dužni su popuniti prijavnicu i predati je sa završnim radom koji je prihvaćen i potpisan od mentora u referadu za obrazovanje odraslih.

Završna provjera

(Instruktor vožnje, Nadzornik tehničke ispravnosti vozila, Kontrolor unutarnje kontrole prometa)

Slijedeći rok završne provjere (Instruktor vožnje, Nadzornik tehničke ispravnosti vozila, Kontrolor unutarnje kontrole prometa) održat će se 11.03.2021. . Polaznici koji žele pristupiti završnoj provjeri dužni su popuniiti prijavnicu i predati je sa završnim radom koji je prihvaćen i potpisan od mentora u referadu za obrazovanje odraslih.

 

 


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme

Pronađite nas na karti