6. međunarodni simpozij Interdisciplinarnost logistike i prometa


 

Šesti međunarodni simpozij pod nazivom „Interdisciplinarnost prometa i logistike održan je u četvrtak 1. i petak 2. listopada 2015. u Zagrebu, u hotelu International. Cilj simpozija je povezivanja gospodarstva i obrazovanja, poticanje reformi sustava obrazovanja, razmjena iskustava i znanja u području tehnike i tehnologije u prometu i logistici te razmjena iskustava u području sigurnosti prometa na cestama.

Na simpoziju su predstavnici iz Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske govorili o brojnim temama među kojima su i sigurnost prometa, zaštita okoliša, inteligentni logistički sustavi, prijevoz, distribucija i logistika, prijevoz i logistička infrastruktura, prometno planiranje, intermodalni prijevoz, inteligentni transportni sustavi, tehnologija logističkih procesa, obrazovni sustavi, prometna politika, kvaliteta prijevoznih i logističkih procesa te ITC tehnologije. Ravnateljica škole organizatora, Renata Heljić, dipl.ing. pozdravila je ovaj oblik međudržavne suradnje i razmjene ideja s ciljem stručnog usavršavanja nastavnika.

Organizator simpozija je Škola za cestovni promet Zagreb, uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture te Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Teme koje su obrađivane na simpoziju pokrivale su područje istraživačkog i timskog tada u nastavi kao i primjena primjera dobre prakse i realizacije projekata u našim školama naglasila je koordinatorica simpozija Vlasta Perotić, dipli. ing,.

ZBORNIK RADOVA


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme