„Vozi bez mobitela“ – završna konferencija


U utorak, 22. listopada, u Školi za cestovni promet održana je završna konferencija projekta „Vozi bez mobitela“ financiranog iz Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa za razdoblje od 2021. do 2030.

Na konferenciji su prisustvovali predstavnici Agencije za strukovno obrazovanje, Fakulteta prometnih znanosti, Mjesnog odbora Peščenica te v.d. ravnatelja Tehničke škole za računalstvo i mrežne djelatnosti i direktor Saobraćajno-tehničke škole Zemun.

Voditelj projekta Igor Jelić upoznao je nazočne s provedenim projektnim aktivnostima  i njihovim rezultatima. Član projektnog tima Martina Ljubić Hinić predstavila je rezultate anketnog istraživanja u koje je bilo uključeno 793 maturanta iz četrdesetak srednjih škola s prostora Republike Hrvatske.

Na kraju izlaganja Igor Jelić je predstavio tijek i metodologiju edukacije koja je u sklopu projekta provođena s učenicima srednjih škola u 17 hrvatskih gradova, dok su učenici naše škole demonstrirali simulaciju na VR naočalama koju su koristili tijekom edukacija.

Nakon predstavljanja projektnih aktivnosti nazočni su u neformalnom razgovoru iznosili svoja mišljenja o projektnoj tematici te prijedloge za nastavak edukacija u drugim srednjim školama kao i u autoškoli.

Igor Jelić, prof.


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme