Sustain4VET - online obuka novih metoda poučavanja


Projektni tim Sustain4VET organizirao je besplatnu online obuku o inovativnosti pedagogije za podučavanje održivosti u poslovanju, nastavi temeljenoj na studiji slučaja (Innovative and Sustainable Pedagogies for Digital Green Case Study - based Teaching 4 VET)  za strukovne nastavnike u periodu od 14. do 16. veljače 2023.

Ova obuka osmišljena je u okviru projekta Sustain4VET, sufinanciranog od strane Erasmus+ programa, a odnosi  se na nastavnike strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koji su zainteresirani za nastavu usmjerenu na podučavanje učenika kroz studije slučaja.

Ove metode poučavanja razlikuju se od klasičnih jer uključuju stvarno poduzeće s autentičnim problemom: okruženje je stvarno i omogućuje sudionicima analizu stvarne situacije. Trening je bio namijenjen  za sve strukovne nastavnike koji su zainteresirani za ovaj inovativni pristup podučavanju i traženje strategije za uključivanje učenika u učenje.

Trening je bio vrlo interaktivan. Obuka je organizirana u hibridnom okruženju: jedan dio sudionika bio je prisutan u  gradu Jyväskylä, Finska, dok je drugi dio sudjelovao online. Obuku su partneri na projektu izvodili na engleskom jeziku.

Više o projektnim aktivnostima pročitajte na poveznici:

https://www.fpz.unizg.hr/sustain4vet/

 

Željka Turković, prof.


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme