Stručno usavršavanje nastavnika za Rukovatelja viličarom


Suvremene metode i oblici poučavanja, stručni i educirani nastavnici te poznavanje zahtjeva tržišta rada osnovni su preduvjeti za ostvarivanje suvremene nastave kojoj teži svaki nastavnik i svaka škola.

Kako bismo zadovoljili zahtjeve suvremene nastave te omogućili učenicima kvalitetniju nastavu usmjerenu na ostvarivanje ishoda učenja koje određuje tržište rada, nastavnici strukovnih predmeta Škole za cestovni promet pripreme za početak nove školske godine 2021./2022. započeli su vrlo intenzivno te su se za potrebe provođenja nastavnih programa u redovnoj nastavi stručno usavršavali za Rukovatelja viličarom. Stručno usavršavanje za Rukovatelja viličarom održali su iskusni nastavnici Škole za cestovnim promet u specijaliziranim praktikumima Škole te su svojim kolegama prenijeli sve tajne rukovanja viličarima pri manipuliranju teretom u prijevoznom procesu.

Stručno usavršavanje za Rukovatelja viličarom prošlo je u pozitivnom radnom ozračju u kojem su svi strukovni nastavnici uspješno završili stručno usavršavanje, a naučena znanja i vještine sada će lakše moći prenijeti svojim učenicima.

Za više informacija o programu osposobljavanja za Rukovatelja viličarom kao i za ostale programe obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja koje provodi naša Škola možete pogledati na:  Obrazovanje odraslih (scp.hr) .


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme