Perpetuum mobile 7 - stručna praksa u Celju, Slovenija


Tijekom drugog radnog tjedna učenici su obavljali drugačije radne zadatke u odnosu na prethodni tjedan. Učenik Trpimir Brletić se iz tvrtke Nomago (servisna radionica) premjestio u organizacijski odjel tvrtke Nomago i tamo obavljao zadane poslove zajedno sa svojom kolegicom Ivom Dunđer. Obavljali su zadatke kao što su plastificiranje voznih redova za autobusne linije i obavijesti za putnike. Također, sudjelovali su u organizaciji linijskog prijevoza. Uz pomoć svojih mentora uspješno su izvršili radne zadatke!

Učenice Tea Fijačko i Mihaela Halar tijekom drugog radnog tjedna u tvrtki Jager nastavile su obavljati već spomenute radne zadatke koje su uspješno odradile - preuzimanje tereta na paletama, evidentiranje, provjeravanje pristiglog tereta, te razvrstavanje tereta na druga paletna mjesta kako bi sama organizacija u skladištu bila uspješna. Manipulacijske vještine usavršile su korištenjem ručnih paletara.

Učenica Cvijeta Pavlović i učenik Josip Cvitanić tijekom drugog radnog tjedna u tvrtki Intereuropa obavljali su poslove ispunjavanja CMR lista, komisioniranja tereta na paletama, ispunavanja obrazaca vozača, prijema i provjere pristiglog tereta, osiguravanja tereta na paleti samoljepljivom folijom, provjeravanja brojnosti tereta na stanju pomoću skenera VMS sustava.

Igor Jelić, prof.


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme