Liječnik liječi - priroda ozdravljuje


U okviru projekta "Srijeda za mene", koji je osmišljen kako bi unaprijedio fizičko i mentalno blagostanje učenika i zaposlenika kroz suradnju s prirodom i usvajanje zdravih životnih navika,nastavnici i djelatnici Škole za cestovni promet sudjelovali su na stručnoj ekskurziji u Radoboju. Cilj ove ekskurzije bio je unaprijediti znanje i osvijestiti važnost brige o zdravlju na radnom mjestu, kroz moto "Liječnik liječi, priroda ozdravljuje".

Tijekom posjete sudionici su imali priliku istražiti prirodne ljepote Radoboja i upoznati se s brojnim tehnikama koje priroda nudi za očuvanje zdravlja. Poseban naglasak bio je na prijenosu znanja stečenih u sklopu projekta STEP, naglašavajući važnost brige za mentalno zdravlje i zdravog načina života.

Ekskurzija u Radoboju bila je idealna prilika za opuštanje, učenje i povezivanje s prirodom ali i kolegama, a sudionici su se vratili na radno mjesto puni energije i s novim idejama koje će doprinijeti još boljoj atmosferi i efikasnosti u Školi za cestovni promet.


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme