Završna konferencija Erasmus+ projekta STEP – Korak u bolju školu


 

U vrijeme kada postajemo sve svjesniji važnosti prilagodbe obrazovanja novim društvenim okolnostima kroz osuvremenjivanje nastavnog procesa osmislili smo projekt „STEP – korak u bolju školu“ kojem je cilj podržati međunarodno stručno usavršavanje nastavnika općeobrazovnih predmeta i školskog osoblja te im kroz nadogradnju osobnih kao i stručnih kompetencija povećati motiviranost za obavljanje svakodnevnog posla. Uz motiviranije i kompetentnije nastavnike i školsko osoblje moguće je kreiranje suvremenijih programa i  kvalitetnije nastave čime se stvaraju preduvjeti za pokretanje pozitivnih promjena u smjeru modernizacije i internacionalizacije Škole za cestovni promet.

 Dana 19. listopada 2018. u našoj školi održana je završna konferencija Erasmus+ projekta „STEP – korak u bolju školu“. Konferencijom smo željeli povećati kvalitetu rada nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja srednjih škola u smislu otvorenosti prema novim znanjima zbog širine kompetencija koje je kroz projekt moguće ostvariti.  Sudionici konferencije upoznati su s ciljevima projekta općenito, a kroz pojedinačne prezentacije stručnih usavršavanja i radionice i sami su stjecali nove kompetencije. Hvala sudionicima konferencije na odazivu, riječima podrške i pohvale.

O projektu možete više saznati i u emisiji Hrvatskog radija "Izvan okvira" na sljedećoj poveznici: https://radio.hrt.hr/prvi-program/aod/projekt-step-korak-u-bolju-skolu/274244/

Marija Mlinarević, prof.


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme

Pronađite nas na karti

Kliknite na polazište za izračun udaljenosti i vremena putovanja: