Sastanak partnera na projektu „Good Practice on the Move“ u ŠCP Zagreb


U Školi za cestovni promet je od 8. do 10. travnja 2019. godine  održan međunarodni skup sudionika na projektu „Good Practice on the Move“.

Tijekom trodnevnog susreta, s našim partnerima iz Njemačke, Italije, Francuske, Poljske, Austrije i Litve, vodili smo rasprave na temu povezanosti strukovnog srednjoškolskog obrazovanja i visokoškolskih ustanova, o potrebi integracije digitalizacije i inovativnih tehnologija u strukovnom obrazovanju te kako poboljšati odnose s gospodarstvom u sektoru automobilske industrije.

Tomislav Ćurković, dipl. ing. prometa održao je prezentaciju na temu „Interaktivno poučavanje u nastavnom predmetu Propisi u cestovnom prometu“ a učenice 4.c razreda Marija Fabijanac i Katarina Bavrka  „O Elektromobilnosti“.

Naši partneri su bili na nastavi iz predmeta „Grafičke komunikacije u prometu“ kod Sanje Tirić, dipl. ing. stroj. i vježbama iz predmeta „Organizacija prijevoza tereta“  kod Gorana Matića, dipl. ing. prometa a zajedno s 15 učenika koji slušaju fakultativni predmet „Elektromobilnost“ posjetili su tvrtku „Rimac automobili“ u Svetoj Nedjelji.

Lovorka Vidić, dipl. ing. stroj.


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme

Pronađite nas na karti

Kliknite na polazište za izračun udaljenosti i vremena putovanja: