Donacija tvrtke NERO-line d. o. o.


Tvrtka NERO-line d. o. o. specijalizirana je za razvoj, proizvodnju, zastupstvo i prodaju sustava za nadzor prometa na cestama. Njeno područje djelovanja usmjereno je na sustave za nadzor brzine kretanja vozila u cestovnom prometu, sustave za nadzor nepropisnoga parkiranja i sustave za automatsko detektiranje i čitanje registarskih oznaka vozila.

Predstavnici tvrtke prepoznali su potrebu za opremanjem Škole za cestovni promet suvremenim uređajem za nadzor brzine vozila koji se može koristiti kao nastavno sredstvo u savladavanju kurikuluma strukovnih predmeta.

Uređaj se koristi za mjerenje brzine vozila i evidenciju prekoračenja brzine vozila u cestovnome prometu i pri nadzoru prometnog režima. Brzina snimanog vozila izmjerena laserom u kombinaciji sa snimkama iz dvije videokamere (jedna sa širokokutnim objektivom u boji i druga sa crno-bijelim zum objektivom) omogućava pojednostavljenu analizu prekršaja. Može se koristiti kao stacionarno mjerilo na tronošcu ili kao ručni pokretni uređaj – „laserski pištolj“.

Ovaj uređaj je iznimno vrijedno nastavno sredstvo zahvaljujući kojem će učenici imati  mogućnost ovladati mnogim potrebnim znanjima koja će im biti potrebna u obavljanju posla.

U ime učenika i nastavnika Škole za cestovni promet zahvaljujemo tvrtki NERO-line na izrazito vrijednoj i korisnoj donaciji te se radujemo daljnjoj suradnji.


Kontakt


"Škola za cestovni promet"
Trg J.F. Kennedyja 8, Zagreb
www.scp.hr
01/2303 444

Radno vrijeme

Pronađite nas na karti

Kliknite na polazište za izračun udaljenosti i vremena putovanja: